Vrijdag 10 Februari 2017

Jazz and Wine Event

Tasty Winter Edition - Buiksloterkerk Amsterdam

Jazz and Wine Event

Tasty Winter Edition

Laat je verrassen tijdens deze culinaire avond met een bijzondere muzikale show van Joyce Stevens & Jazz and Wine. Onder genot van een heerlijk diner van chefkok Robin Kortekaas en zijn keukenbrigade, presenteert Joyce de bijzondere wijnen van de Toscaanse familie Antinori.

JAZZ AND WINE

Jazz and Wine is een exclusieve wijnproeverij in combinatie met easylistening Jazz muziek. Leading lady Joyce Stevens neemt u tijdens deze avond mee naar Italië langs de geheimen achter de excellente Antinori wijnen welke geschonken zullen worden tijdens dit bijzondere diner. De gehele avond zullen de jazzy klanken van onder andere Diana Krall, Frank Sinatra en Michael Bublé de revue passeren. Het decor van dit geheel zal de prachtige Buiksloterkerk zijn, te Amsterdam.

WIJN VOOR DE PURE LIEFHEBBER

De Italiaanse familie Antinori maakt al meer dan zes eeuwen wijn. Intuïtie, passie, traditie en natuurlijk kwaliteit zorgen ervoor dat deze familie het beste produceert van de topwijnen die Italië voortbrengt. Piero Antinori won al vaak de “Lifetime Achievement Award” en op Vinintaly is hij ook al eens uitgeroepen tot “Best Winemakers of the Year”.

Geïmporteerd door L’Exception

Tickets

Bestel hier je tickets

 

 

Locatie

Buiksloterkerk Amsterdam

 

 

Deelnemers

Een samenwerking van

FAQ

Veel gestelde vragen

Kan ik een bepaalde tafel reserveren?

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren. Uiteraard kunt u uw voorkeur kenbaar maken bij de reservering. Wij proberen rekening te houden met uw voorkeur. Daarnaast zorgen wij wel dat u aan tafel zal zitten met het gezelschap waarvoor u reserveert.

Hoe kan ik mijn dieetwensen doorgeven?

Het doorgeven van uw dieetwens kunt u direct doen bij het boeken van uw tickets. Het later doorgeven van dieetwensen na het boeken van uw tickets kunt u doen via: info@love-sound.nl

Hoe laat begint de show?

Vrijdag 10 februari 2017
18.00 uur zaal open
18.45 uur aanvang diner
22.30 uur einde avond

Ik heb mijn bevestiging/tickets nog niet ontvangen. Wat moet ik doen?

U ontvangt uw tickets binnen 48 uur. Als u geen bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met info@love-sound.nl

Is er een dresscode?

De dresscode is feestelijk.

Is het mogelijk om te parkeren vlakbij de locatie?

De Buiksloterkerk is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. We beschikken over ruime parkeergelegenheid. Zodra u bij de locatie arriveert zullen parkeerwachters de juiste parkeerplek toewijzen.

Komen er nog extra kosten bij de toegangsprijzen?

Nee, de prijs is inclusief:

  • Wijnarrangement
  • Viergangendiner
  • Onbeperkt drank Hollandse bar (binnenlands gedistilleerd, bier, wijn, fris koffie & thee)
  • Gratis parkeren

Contact

Vragen? Neem contact met ons op!